Szolgáltatásaink

Svédasztalos reggelik

Úgy gondoljuk, hogy egy tartalmas nap egy igazán tartalmas reggelivel kell, hogy induljon. Élvezze a reggeli napsütést a kerti teraszon, vagy helyezkedjen el kényelmesen a reggeliző szalonban, és a finom kávé vagy üdítő mellé válogasson a friss pékárukból, az ízletes felvágottak, tejtermékek és sajtok közül, élvezze a friss zöldségek és gyümölcsök zamatos ízét. Ha inkább a reform reggeli híve, válogasson a tápláló magvakból összeállított gyümölcsös müzlik és gabonapelyhek közül. A villás reggelik kedvelőinek tojás ételeinket rendelésre, frissen készítjük.

Internet használat

A városnézés végeztével foglaljon helyet Internet sarkunkban, ahol megtekintheti otthoni leveleit, megírhatja és azonnal elküldheti budapesti élményeit, elküldheti fotóit szeretteinek, hogy így ők is osztozhassanak a felfedezés örömében.

Zárt parkoló

Minden vendégünk részére biztosítunk (ingyenes) zárt parkolóhelyet udvarunkon. A parkolót kamerával figyeljük, de autóját Ön is ellenőrizheti szobájából, a televízió egyik csatornáján keresztül.

Kerti grill és gulyás partik

Alkalmanként, vagy kérésre, a kertben bográcsgulyást főzünk. Feltétlen kóstolja meg magyaros, grillen sült húsainkat. Meghívhatja rokonait is.
"Folklór kiállítás" régi, vidéki, eszközökből, szerszámokból.

Programszervezés - városnézés és sétahajózás Budapesten, autóbérlés

Recepciónkon kérje ajánlatainkat: városnézés Budapesten, vidéken, vagy akár külföldön is (Bécs). Puszta, Balaton, Eger, Duna kanyar, Esztergom, Visegrád, sétahajó és hajós kirándulások, gyógyfürdők (Gellért), múzeumok, opera, autóbérlés.

További szolgáltatásaink:

Társalgó illetve tárgyalóhelyiség - Hangulatos, polgári stílusban berendezett, kandallós helyiségünkben megtekintheti és meg is hallgathatja régmúlt idők zenegépeit (tölcséres gramofon, csöves rádió) Kiállítottunk múltszázadbeli vendéglátó ipari eszközöket is (szódás üvegek, kávédaráló, réz mozsár, parázs vasaló, Jancsi kályha, bor lopó, stb.)

A hotel közelében elérhető szolgáltatások: