A helyi idő Budapesten: 09:15

Hotel Beatrix Budapest

Budapest Hotel Beatrix - Panzió Budapesten, Szállás Budapesten, Szálloda Budapesten, Szállásfoglalás online!

Programajánló

Alábbi programok és programcsomagok közül választhat, amit a recepción érkezéskor tud kiválasztani és megrendelni.

Ha nálunk rendeli meg a városnéző programot, ingyenes transzfert biztosítunk a busz indulási helyéhez!

Belvárosi városnézés
Belvárosi városnézés
 
 Az Erzsébet térről indulva végig Budapest legszebb sugárútján az Andrássy úton elérünk az Operaházig , majd a palotákkal övezett út végén már látszik a Hősök tere Millenniumi emlékoszlopa . A Hösök terén vendégeink megnézik: Millenniumi emlékmű a magyar történelem nagyjaival, Vajdahunyad Vár , múzeumok. Ezt követően keresztül haladunk a Belvároson , majd az Erzsébet hídon elénk tárul a főváros teljes budai oldala . A Gellért hegyre felérve panorámát csodálhatunk, itt fotóstop. A budai oldalon haladva Pest középületei láthatók a Parlamenttel. A Lánchídon átérve közelről láthatjuk a Parlament épületét, majd visszaérkezünk a belvárosi Erzsébet térre.

Budapesti városnézés + Parlament
Budapesti városnézés + Parlament
A 3 órás városnézés után Európa egyik legszebb parlamentjének külső és belső bemutatása. Beérve a nagyszabású neogótikus épületbe az impozáns főlépcsőn át érünk el a kupolacsarnokba, ahol a szent koronát őrzik. Ezt követően a parlamenti ülésterem, majd a vadászterem megtekintése következik.

Zsidó Budapest
Zsidó Budapest
Találkozó a Hotel Le Meridien főbejárata mellett található irodánk előtt. Látogatás a világ 2. legnagyobb Zsinagógájában és a Zsidó Múzeumban.(belső megtekintés) Zsidó temető, életfa és a hősök emlékműve. Séta az egykori zsidó gettóban, majd egy ortodox zsinagóga megtekintése kívülről. A program egy étteremnél fejeződik be, ahol lehetőség van zsidó ételspecialitásokból választani.

Budapest Gourmet kóstolóval
Budapest Gourmet kóstolóval
Rövid felfedező séta Budapest központjában a patinás Nagyvásárcsarnokban, amit a hajdani „Vaslady" és a legendás Diana hercegnő is megcsodált. Vendégeink híres magyar ételek elkészítését tanulják, amiről oklevelet kapnak és az ételek receptjeit. A program bőséges ebéddel fejeződik be ( többfogásos büféebédborral ).. Ezt követően vásárlási lehetőség a vásárcsarnokban.

Hajóút a Dunán
Hajóút a Dunán
Az egy órás hajó út alatt, megcsodálhatják vendégeink a Dunai panorámát (Gellérthegy, Budai vár, Parlament, Vigadó, Egyetemi városrész)

Az esti órákban a dunai panorámát megtekintheti kivilágítva is.


Éjszakai Budapest vacsorával
Éjszakai Budapest vacsorával
A gyönyörűen kivilágított várost tekinthetik meg a vendégek autóbuszból több fotóstoppal. A vendégek először a budai Várban vacsoráznak cigányzene mellett. Rövid séta a Várnegyedben, pillantás a kivilágított városra (fotóstop). Visszatérés a pesti oldalra a Lánchídon keresztül. Parlament, Bazilika, Andrássy út, Hősök tere. A túra vége Budapest központjába az Erzsébet téren (Hotel LeMeridien elött)

Exkluzív folklór show étteremben
Exkluzív folklór show étteremben
Töltsön egy csodálatos estét a Budai várban, ahonnan csodálatos kilátás nyílik a városra. Az aperitif után 3 fogásos vacsorát borral szolgálunk fel, zigányzene mellett. Vacsora után folklor bemutató, táncolási lehetőséggel. Vendégeinket a szállodába taxival visszaviszük.

Magyaros lovagi vacsora a Sir Brian étteremben showműsorral
Magyaros lovagi vacsora a Sir Brian étteremben showműsorral
Töltsön el egy felejthetetlen estét a Sir Brian középkori hangulatot idéző lovagi éttermében!

Korhű belső kialakítás, korhű jelmezek! Lovagokhoz mért adagok, apródok pénztárcájához mért árak!


Szentendre, a művészek városa
Szentendre, a művészek városa
Magyarország egyetlen gyémánt-manufaktúrájának megtekintése, ahol egyedülálló ékszerkiállítást láthatnak a vendégek. Séta a művészfaluban, Marcipán múzeum meglátogatása, kávé és sütemény egy magyaros cukrászdában. Vásárlási lehetőség. Visszaút májustól szeptemberig hajóval kedvező vízállás és időjárás esetén.

Gödöllői kirándulás
Gödöllői kirándulás
Budapesttől 30 km-re található „Magyar Versailles" a XIX században épült. Erzsébet királyné nyári rezidenciájának, Magyarország legnagyobb épségben lévő barokk kastélyának kívülről és belülről történő megtekintése (A királyné és környezete pompás lakosztályai, báltermei, kápolna)...

Dunakanyar - Esztergom, Visegrád, Szentendre
Dunakanyar - Esztergom, Visegrád, Szentendre
Esztergomban a fejedelmi majd királyi székhelyen a Főszékesegyház és a Kincstár megtekintése. A város több mint 1000 éve a magyar katolikus egyház központja. Onnan utazás Visegrádra, ami az ország hajdani fővárosa volt. Itt a panoráma megtekintése és ebéd. Végül a művészetek városa, Szentendre megtekintése (Caprice Gyémántgyár). Visszaút májustól szeptemberig hajóval kedvező vízállás és időjárás esetén.

Pusztaprogram Lajosmizsén
Pusztaprogram LajosmizsénAz „alföld metropolisza" Kecskemét, itt délelőtt városnézés. Utána érkezés a híres csárda udvarába, ahol csikósok fogadják a vendégeket aperitiffel. Az állatok és a lovasbemutató megtekintése, utána háromfogásos ebéd borral és cigányzenével...
 

Repülős városnézés Budapest, illetve a Dunakanyar felett
Repülős városnézés Budapest, illetve a Dunakanyar felettBudapest vagy a Dunakanyar látványosságai madártávlatból! A gépet Közép-Európa legtapasztaltabb pilótái vezetik. A magasban több nyelvű szakszerű ismertetés. Frissítő kívánság szerint. A repülés időtartama kb.30 perc.

Bécs a Duna királynője
Bécs a Duna királynőjeAz egykori Habsburg birodalom fővárosa. Érkezéskor rövid séta a Ring-en, többek között az Operaház, a Hofburg, a Parlament és a Várszínház megtekintése. Ebéd után séta a Szt. István Bazilikához, a Szt. Péter templomhoz, a Schönbrunn-i kastélyhoz vagy a Belvedere-hez. Az útlevélről és a vízumról, ha szükséges, a vendég kell, hogy gondoskodjon.
 
Balatoni körút - Herend, Tihany, Balatonfüred
Balatoni körút - Herend, Tihany, BalatonfüredHerend, a világhírű porcelánok városa - a világ legnagyobb porcelánkészítő gyárában (1826-ban alapították) tett idegenvezetés után, kávézás a 'Porcelániumban' - vásárlási lehetőség - majd a Tihanyi félsziget felé vezet utunk, a híres természetvédelmi területre (az 1051-ben alapított Apátság megtekintése) - ebéd egy hagyományos Csárdában (3 fogásos menü borral) - utazás Balatonfüredre, a legrégibb fürdőbe (séta) - visszatérés Budapestre -a túra a hotelnél ér véget.

 

Partnereink

 

Aquaworld Budapest

Az 1800 vendég befogadására alkalmas Aquaworld Budapest, Közép-Európa legnagyobb fedett élményfürdője.
72 méter átmérőjű, 5 emelet magasságú óriáskupola fedi, ahol 15 medence - többek között az Európában
ritka szörfmedence -, 11 csúszda, külön szaunavilág és gyerekvilág, nyáron pedig strand várja a látogatókat.

www.aqua-world.hu

 

Liszt Ferenc Magyarországon és világszerte

Hangversenyekkel, zongoraversenyekkel, kiállításokkal, konferenciákkal emlékeznek Liszt Ferenc zeneszerző születésének 200. évfordulójára. Szerencsés egybeesés, hogy hazánk ugyanebben az évben, 2011 első félévében veszi át az Európai Unió soros elnöki tisztét, amely egyúttal lehetőséget kínál arra, hogy a Hungarofest KLASSZ Zenei Iroda szervezésében Európa-szerte bemutassuk Liszt Ferenc munkásságát és általa is vállalt magyarságát. A Liszt Év programjai a hazai kulturális intézmények összefogásával és számos külföldi együttműködés mentén valósulnak meg. A magyarországi Liszt Év nagykövete Kocsis Zoltán.

 

Forma 1 Magyar Nagydíj 2014

2014.07.25. - 2014.07.27. Hungaroring

A Hungaroring versenypálya Budapest centrumától 19 kilométerre, az M3-as autópálya mentén, Mogyoród község határában található. A pálya természetes völgyben fekszik, s karéj formájában 50 hektár lelátó öleli körül. Ezen kiváló természeti adottságok miatt a nézotér bármely pontjáról a versenypálya 80 százaléka belátható. Ezért is hívják lapos tányérnak, hiszen a nézok a képzeletbeli tányér szélén ülnek, s onnan kísérik figyelemmel a versenyeket.

www.hungaroring.hu

 

PROGRAMAJÁNLÓ - BUDAPESTI TERMÁLFÜRDŐK

Ajánljuk a budapesti gyógyfürdőket gyógyuláshoz és kikapcsolódáshoz

A budapestiek életében fontos szerepet játszik a fürdőkultúra köszönhetően a város termálvizes természeti kincseinek. Több mint 70 évvel ezelőtt kapta meg Budapest a "Fürdőváros" címet, mivel a világ fővárosai közül Budapesten található a legtöbb gyógyító termálvízkút. Ma 20 gyógyfürdő, uszoda és gyógyvizes strandfürdő várja a fiatal és idős látogatókat egyaránt és egyes budapesti hotelek is fenntartanak saját gyógyfürdőket..

Az egyik legnépszerűbb budapesti fürdő és egyben legnagyobb európai fürdőkomplexum a 20. sz. elején épült Széchenyi Gyógyfürdő (Budapest, 1146 Állatkerti körút 11.). A Városligetben termál-, úszó és élménymedencék, szauna valamint különböző gyógykezelések várják a fürdővendégeket. A külső medencéket a hideg idő ellenére is sokan látogatják a pihenni és gyógyulni vágyók, nem ritkák a termálvízben játszott sakk partik sem. Esténként az alulról megvilágított medencék hangulata, télen pedig különösen egy hóesés közbeni termálfürdő látogatás jelenthet felejthetetlen élményt minden külföldi és budapesti fürdővendégnek.

 

 

Ingyenes: a W I F I és a Z Á R T A U T Ó P A R K O L Ó használata

 

Ingyenes internetelérés

   OTP Szépkártya elfogadóhely
   MKB Szépkártya elfogadóhely

          

              

Beatrix Hotel - Budapest

          Szoba napközben:

       50 % kedvezménnyel

Fogászati kezelések

Budapesti szállodánk új szolgáltatásának keretében fogászati kezeléseit is megszervezzük! Részletek...

Időjárás Budapesten
Now Today 23 Jul
22C 19-26C 17-24C
A hotel képekben

Beatrix Hotel Budapest Panzió - videó

3D képgaléria

Beatrix Panzió Hotel Budapest - 3D panorámaképek

Beatrix Hotel - Budapest
- 1021 , Széher út 3
Tel: +36 1 275 0550
E-mail: beatrixhotel@t-online.hu | info@beatrixhotel.hu | web: http://www.beatrixhotel.hu/hu

Kapcsolat | Oldaltérkép

 

Webber Stúdió