A helyi idő Budapesten: 15:54

Weboldalunk
hamarosan megújul ! 
Jelentős árkedvezményekkel !

Hotel Beatrix Budapest

Budapest Hotel Beatrix - Panzió Budapesten, Szállás Budapesten, Szálloda Budapesten, Szállásfoglalás online!

Programajánló

Alábbi programok és programcsomagok közül választhat, amit a recepción érkezéskor tud kiválasztani és megrendelni.

Ha nálunk rendeli meg a városnéző programot, ingyenes transzfert biztosítunk a busz indulási helyéhez!

Belvárosi városnézés
Belvárosi városnézés
 
 Az Erzsébet térről indulva végig Budapest legszebb sugárútján az Andrássy úton elérünk az Operaházig , majd a palotákkal övezett út végén már látszik a Hősök tere Millenniumi emlékoszlopa . A Hösök terén vendégeink megnézik: Millenniumi emlékmű a magyar történelem nagyjaival, Vajdahunyad Vár , múzeumok. Ezt követően keresztül haladunk a Belvároson , majd az Erzsébet hídon elénk tárul a főváros teljes budai oldala . A Gellért hegyre felérve panorámát csodálhatunk, itt fotóstop. A budai oldalon haladva Pest középületei láthatók a Parlamenttel. A Lánchídon átérve közelről láthatjuk a Parlament épületét, majd visszaérkezünk a belvárosi Erzsébet térre.

Budapesti városnézés + Parlament
Budapesti városnézés + Parlament
A 3 órás városnézés után Európa egyik legszebb parlamentjének külső és belső bemutatása. Beérve a nagyszabású neogótikus épületbe az impozáns főlépcsőn át érünk el a kupolacsarnokba, ahol a szent koronát őrzik. Ezt követően a parlamenti ülésterem, majd a vadászterem megtekintése következik.

Zsidó Budapest
Zsidó Budapest
Találkozó a Hotel Le Meridien főbejárata mellett található irodánk előtt. Látogatás a világ 2. legnagyobb Zsinagógájában és a Zsidó Múzeumban.(belső megtekintés) Zsidó temető, életfa és a hősök emlékműve. Séta az egykori zsidó gettóban, majd egy ortodox zsinagóga megtekintése kívülről. A program egy étteremnél fejeződik be, ahol lehetőség van zsidó ételspecialitásokból választani.

Budapest Gourmet kóstolóval
Budapest Gourmet kóstolóval
Rövid felfedező séta Budapest központjában a patinás Nagyvásárcsarnokban, amit a hajdani „Vaslady" és a legendás Diana hercegnő is megcsodált. Vendégeink híres magyar ételek elkészítését tanulják, amiről oklevelet kapnak és az ételek receptjeit. A program bőséges ebéddel fejeződik be ( többfogásos büféebédborral ).. Ezt követően vásárlási lehetőség a vásárcsarnokban.

Hajóút a Dunán
Hajóút a Dunán
Az egy órás hajó út alatt, megcsodálhatják vendégeink a Dunai panorámát (Gellérthegy, Budai vár, Parlament, Vigadó, Egyetemi városrész)

Az esti órákban a dunai panorámát megtekintheti kivilágítva is.


Éjszakai Budapest vacsorával
Éjszakai Budapest vacsorával
A gyönyörűen kivilágított várost tekinthetik meg a vendégek autóbuszból több fotóstoppal. A vendégek először a budai Várban vacsoráznak cigányzene mellett. Rövid séta a Várnegyedben, pillantás a kivilágított városra (fotóstop). Visszatérés a pesti oldalra a Lánchídon keresztül. Parlament, Bazilika, Andrássy út, Hősök tere. A túra vége Budapest központjába az Erzsébet téren (Hotel LeMeridien elött)

Exkluzív folklór show étteremben
Exkluzív folklór show étteremben
Töltsön egy csodálatos estét a Budai várban, ahonnan csodálatos kilátás nyílik a városra. Az aperitif után 3 fogásos vacsorát borral szolgálunk fel, zigányzene mellett. Vacsora után folklor bemutató, táncolási lehetőséggel. Vendégeinket a szállodába taxival visszaviszük.

Magyaros lovagi vacsora a Sir Brian étteremben showműsorral
Magyaros lovagi vacsora a Sir Brian étteremben showműsorral
Töltsön el egy felejthetetlen estét a Sir Brian középkori hangulatot idéző lovagi éttermében!

Korhű belső kialakítás, korhű jelmezek! Lovagokhoz mért adagok, apródok pénztárcájához mért árak!


Szentendre, a művészek városa
Szentendre, a művészek városa
Magyarország egyetlen gyémánt-manufaktúrájának megtekintése, ahol egyedülálló ékszerkiállítást láthatnak a vendégek. Séta a művészfaluban, Marcipán múzeum meglátogatása, kávé és sütemény egy magyaros cukrászdában. Vásárlási lehetőség. Visszaút májustól szeptemberig hajóval kedvező vízállás és időjárás esetén.

Gödöllői kirándulás
Gödöllői kirándulás
Budapesttől 30 km-re található „Magyar Versailles" a XIX században épült. Erzsébet királyné nyári rezidenciájának, Magyarország legnagyobb épségben lévő barokk kastélyának kívülről és belülről történő megtekintése (A királyné és környezete pompás lakosztályai, báltermei, kápolna)...

Dunakanyar - Esztergom, Visegrád, Szentendre
Dunakanyar - Esztergom, Visegrád, Szentendre
Esztergomban a fejedelmi majd királyi székhelyen a Főszékesegyház és a Kincstár megtekintése. A város több mint 1000 éve a magyar katolikus egyház központja. Onnan utazás Visegrádra, ami az ország hajdani fővárosa volt. Itt a panoráma megtekintése és ebéd. Végül a művészetek városa, Szentendre megtekintése (Caprice Gyémántgyár). Visszaút májustól szeptemberig hajóval kedvező vízállás és időjárás esetén.

Pusztaprogram Lajosmizsén
Pusztaprogram LajosmizsénAz „alföld metropolisza" Kecskemét, itt délelőtt városnézés. Utána érkezés a híres csárda udvarába, ahol csikósok fogadják a vendégeket aperitiffel. Az állatok és a lovasbemutató megtekintése, utána háromfogásos ebéd borral és cigányzenével...
 

Repülős városnézés Budapest, illetve a Dunakanyar felett
Repülős városnézés Budapest, illetve a Dunakanyar felettBudapest vagy a Dunakanyar látványosságai madártávlatból! A gépet Közép-Európa legtapasztaltabb pilótái vezetik. A magasban több nyelvű szakszerű ismertetés. Frissítő kívánság szerint. A repülés időtartama kb.30 perc.

Bécs a Duna királynője
Bécs a Duna királynőjeAz egykori Habsburg birodalom fővárosa. Érkezéskor rövid séta a Ring-en, többek között az Operaház, a Hofburg, a Parlament és a Várszínház megtekintése. Ebéd után séta a Szt. István Bazilikához, a Szt. Péter templomhoz, a Schönbrunn-i kastélyhoz vagy a Belvedere-hez. Az útlevélről és a vízumról, ha szükséges, a vendég kell, hogy gondoskodjon.
 
Balatoni körút - Herend, Tihany, Balatonfüred
Balatoni körút - Herend, Tihany, BalatonfüredHerend, a világhírű porcelánok városa - a világ legnagyobb porcelánkészítő gyárában (1826-ban alapították) tett idegenvezetés után, kávézás a 'Porcelániumban' - vásárlási lehetőség - majd a Tihanyi félsziget felé vezet utunk, a híres természetvédelmi területre (az 1051-ben alapított Apátság megtekintése) - ebéd egy hagyományos Csárdában (3 fogásos menü borral) - utazás Balatonfüredre, a legrégibb fürdőbe (séta) - visszatérés Budapestre -a túra a hotelnél ér véget.

 

Partnereink

 

Aquaworld Budapest

Az 1800 vendég befogadására alkalmas Aquaworld Budapest, Közép-Európa legnagyobb fedett élményfürdője.
72 méter átmérőjű, 5 emelet magasságú óriáskupola fedi, ahol 15 medence - többek között az Európában
ritka szörfmedence -, 11 csúszda, külön szaunavilág és gyerekvilág, nyáron pedig strand várja a látogatókat.

www.aqua-world.hu

 

Liszt Ferenc Magyarországon és világszerte

Hangversenyekkel, zongoraversenyekkel, kiállításokkal, konferenciákkal emlékeznek Liszt Ferenc zeneszerző születésének 200. évfordulójára.

Forma 1 Magyar Nagydíj 2014

2014.07.25. - 2014.07.27. Hungaroring

A Hungaroring versenypálya Budapest centrumától 19 kilométerre, az M3-as autópálya mentén, Mogyoród község határában található. A pálya természetes völgyben fekszik, s karéj formájában 50 hektár lelátó öleli körül. Ezen kiváló természeti adottságok miatt a nézotér bármely pontjáról a versenypálya 80 százaléka belátható. Ezért is hívják lapos tányérnak, hiszen a nézok a képzeletbeli tányér szélén ülnek, s onnan kísérik figyelemmel a versenyeket.

http://www.hungaroring.hu/

 

PROGRAMAJÁNLÓ - BUDAPESTI TERMÁLFÜRDŐK

Ajánljuk a budapesti gyógyfürdőket gyógyuláshoz és kikapcsolódáshoz

A budapestiek életében fontos szerepet játszik a fürdőkultúra köszönhetően a város termálvizes természeti kincseinek. Több mint 70 évvel ezelőtt kapta meg Budapest a "Fürdőváros" címet, mivel a világ fővárosai közül Budapesten található a legtöbb gyógyító termálvízkút. Ma 20 gyógyfürdő, uszoda és gyógyvizes strandfürdő várja a fiatal és idős látogatókat egyaránt és egyes budapesti hotelek is fenntartanak saját gyógyfürdőket..

Az egyik legnépszerűbb budapesti fürdő és egyben legnagyobb európai fürdőkomplexum a 20. sz. elején épült Széchenyi Gyógyfürdő (Budapest, 1146 Állatkerti körút 11.). A Városligetben termál-, úszó és élménymedencék, szauna valamint különböző gyógykezelések várják a fürdővendégeket. A külső medencéket a hideg idő ellenére is sokan látogatják a pihenni és gyógyulni vágyók, nem ritkák a termálvízben játszott sakk partik sem. Esténként az alulról megvilágított medencék hangulata, télen pedig különösen egy hóesés közbeni termálfürdő látogatás jelenthet felejthetetlen élményt minden külföldi és budapesti fürdővendégnek.

 

 

Ingyenes: a W I F I és a Z Á R T A U T Ó P A R K O L Ó használata

 

Ingyenes internetelérés

   OTP Szépkártya elfogadóhely
   MKB Szépkártya elfogadóhely

          

              

Beatrix Hotel - Budapest

          Szoba napközben:

       50 % kedvezménnyel

Fogászati kezelések

Budapesti szállodánk új szolgáltatásának keretében fogászati kezeléseit is megszervezzük! Részletek...

Időjárás Budapesten
Now Today 3 Sep
23C 18-25C 18-28C
A hotel képekben

Beatrix Hotel Budapest Panzió - videó

3D képgaléria

Beatrix Panzió Hotel Budapest - 3D panorámaképek

Beatrix Hotel - Budapest
- 1021 , Széher út 3
Tel: +36 1 275 0550
E-mail: beatrixhotel@t-online.hu | info@beatrixhotel.hu | web: http://www.beatrixhotel.hu/hu

Kapcsolat | Oldaltérkép

 

Webber Stúdió