A helyi idő Budapesten: 08:37

Weboldalunk
hamarosan megújul ! 
Jelentős árkedvezményekkel !

Hotel Beatrix Budapest

Budapest Hotel Beatrix - Panzió Budapesten, Szállás Budapesten, Szálloda Budapesten, Szállásfoglalás online!

Budapest Hotel Beatrix Panzió

Beatrix Panzió Hotel Budapest - Recepció

Jöjjön el hozzánk és legyen vendégünk Budapesten a Beatrix Panzio Hotelben. A szállodában, mely háromszor nyerte el a Budapesti Panzió Szövetség elismerését, az Év Panziója címet. A Beatrix Panzio Hotel 1991 óta élvezi a Good Hotel Guide ajánlását a budapesti szállodák kategóriában.

A Beatrix Panzio Hotel Budapest bemutatása

A Beatrix Panzió Hotel szobái minden igényt kielégítenek. A kényelmes, fürdőszobával, minibárral, telefonnal, internet kapcsolattal (WiFi) és szoba széffel felszerelt hotelszobák garantált pihenést biztosítanak a Budapestre látogatóknak.

Apartmanjainkat kisgyermekes családoknak, vagy a Budapesten hosszabb időt töltő vendégeinknek ajánlunk. Minden vendégünknek szeretnénk otthonos szabadságot adni, szolgáltatásainkkal pedig valódi kényelmet nyújtani.

A Beatrix Hotel Panzió bemutatása bővebben

A hotel elhelyezkedése és megközelítése

BUDAPEST II. ker. Széher út 3.
Tel: 1 - 275 0550
beatrixhotel@t-online.hu

A Beatrix Panzió Hotel Budapest kiemelt övezetében, csendes villanegyedben, várja a Budapestre látogatókat. Az 5-ös autóbusszal közvetlenül elérhető Budapest belvárosa és a Váci utca sétáló része is.

A hotel közeléből induló 61-es villamossal csak hét megálló Buda központja: a Budai Vár. A hotel kedvező elhelyezkedése révén vendégeink mind autóval, mind tömegközlekedéssel könnyen és gyorsan juthatnak el Budapest belvárosába, valamint a város főbb nevezetességeihez. A hotel minden vendégének térítésmentesen biztosítjuk a zárt autóparkolót !

A hotel megközelítéséről bővebben

Szolgáltatásaink

A hosszúra nyúlt Budapest i séták, vagy munka után vendégeink kellemes felüdülést találnak kávéházunk teraszán, vagy a kertben megszervezett grillpartyn. Aki aktív kikapcsolódásra vágyik, annak a hotel közelében lovaglási, illetve teniszezési lehetőséget ajánljuk. Aki szereti Budapest bevásárló központjait, többet is talál közelünkben.

A hotel recepcióján (0 - 24 h) vásárolhat képeslapot, bélyeget, budapesti közlekedési eszközökre jegyeket, édességet és természetesen mindenféle italokat.

Szolgáltatásaink: svédasztalos reggeli, szobaszerviz, 24 órás portaszolgálat, pénzváltás, mosoda, büfé, szobaszéf, internet használat, drinkbár, nyáron hangulatos kávézó terasz, grill és gulyás party. Ingyenes zárt autóparkoló, garázs.

Programszervezés: Budapesti és vidéki városnéző programok szervezése, színház és Opera jegyek beszerzése, autóbérlés megszervezése.

Online szállásfoglalás: Amennyiben budapesti szállodánkban szeretne szállást foglalni, akkor azt online is megteheti a szállásfoglalás menüpontban.

A hotel szolgáltatásairól bővebben

Ingyenes: a W I F I és a Z Á R T A U T Ó P A R K O L Ó használata

 

Ingyenes internetelérés

   OTP Szépkártya elfogadóhely
   MKB Szépkártya elfogadóhely

          

              

Beatrix Hotel - Budapest

          Szoba napközben:

       50 % kedvezménnyel

Fogászati kezelések

Budapesti szállodánk új szolgáltatásának keretében fogászati kezeléseit is megszervezzük! Részletek...

Időjárás Budapesten
Now Today 3 Sep
17C 17-27C 18-28C
A hotel képekben

Beatrix Hotel Budapest Panzió - videó

3D képgaléria

Beatrix Panzió Hotel Budapest - 3D panorámaképek

Beatrix Hotel - Budapest
- 1021 , Széher út 3
Tel: +36 1 275 0550
E-mail: beatrixhotel@t-online.hu | info@beatrixhotel.hu | web: http://www.beatrixhotel.hu/hu

Kapcsolat | Oldaltérkép

 

Webber Stúdió